X
تبلیغات
آشپزی - آش دوغ
آموزش آشپزی و سفره آرایی
برگرفته از وبلاگ خانم منصوره کتابی

آشپزي رنگين

بهترين و زيباترين وبلاگ آشپزي ايراني

آشپزی رنگین

آش دو غ ( آش ماست ) یک غذای محلی کرمانشاه

مواد لازم:

ـ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

ـ برنج ۵/۰ پیمانه

ـ لپه ۵/۰ پیمانه

ـ سبزی ( تره ٫ اسفناج ٫ گشنیز و جعفری ) خرد شده ۲ پیمانه

ـ دوغ بی نمک و غلیظ ۵/۱ الی ۲ لیتر

ـ نمک و زردچوبه به میزان لازم

ـ پیاز و سیر سرخ شده برای تزیین

ـ نعناع سرخ شده برای تزیین

طرز تهیه :

یکی دیگر از آش های شهر کرمانشاه بخصوص در فصل بهار آش دوغ میباشد . بعضی آن را آش ماست هم میگویند و به جای دوغ از ماست استفاده میکنند .

برنج ولپه را با آب بپزید . دوغ را روی حرارت گذاشته و مدام به هم بزنید در غیر این صورت دوغ بریده میشود . تا زمانی به هم زدن را ادامه دهید که به جوش بیاید . دوغ نباید ترش و یا شور باشد . کمی که دوغ غلیظ شد لپه و برنج را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم تا جوشیده و غلیظ شود در اواخر طبخ سبزی را اضافه کنید . گوشت را با یک قاشق آرد و پیاز رنده شده و نمک وزردچوبه خوب ورز دهید و به صورت کوفته قلقلی ریز در آورده و در آب جوش انداخته تا پخته شود. نیمی از کوفته ها را در آش بریزیدو نیمی دیگر را برای تزیین نگه دارید وقتی آش قوام لازم را پیدا کرد شعله را خاموش و در ظرف بریزید.



آش دوغ ،آشپزي رنگين

+ نوشته شده در  چهارشنبه هفتم اردیبهشت 1390ساعت 11:41  توسط نوشین |