آموزش آشپزی و سفره آرایی
منبع:آشپز انلاین-ستاره شب
 
میگو رو اینجوری سوخاری میکرد
بعد از اینکه میگو رو پوست کندی و پشتش رو تمیز کردی اونو تو آبلیمو و نمک و فلفل قرمر ( کمی ) می گذاریم هر چه بیشتر بهتر تا مزه دار بشه بستگی به مقدار میگوهات داره اگه کمه یک عدد تخم مرغ اگه زیاد بیشتر توی یک کاسه هم می زنیم و مقدار خیلی کمی نمک و فلفل قرمر و زعفران دم کرده رو توش می ریزیم بعد ابتدا میگوها رو توی آرد معمولی می غلطانیم بعد توی تخم مرغ زده و بعد توی آرد سوخاری می زنیم و در روغن سرخ می کنیم البته باید روغن روی میگوها رو بپوشونه ( برای ترد شدن میگو مقدار کمی دلستر رو توی مخلوط آبیلمو و نمک می ریزیم )
+ نوشته شده در  شنبه سیزدهم شهریور 1389ساعت 13:12  توسط نوشین |