X
تبلیغات
آشپزی - خوراک میگو
آموزش آشپزی و سفره آرایی

سلام به همه دوستان با محبتم ...از همه شما عزیزان به خاطر تاخیر یکی –دو روزه عذر خواهی می کنم .وبسیار از لطف ومحبتتون سپاسگذارم ......دوستان گلم ...این هم یک خوراک خوشمزه با میگو ،حتی برای دوستانی که خیلی با میگو میانه خوبی ندارند .مطمئنم از درست کردن آن پشیمون نمی شوید .امیدوارم خوشتون بیاد ...

مواد لازم :

میگو :نیم کیلو

سیب زمینی :نیم کیلو

پیاز متوسط :دوعدد

سیر :دو حبه

آرد :چهار قاشق غذا خوری

پودر سیر :نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری

زردچوبه :یک ونیم قاشق چایخوری

آبلیمو :دو قاشق غذا خوری

سس گوجه تند:4-5 قاشق غذا خوری

نمک وروغن :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را خلالی خرد می کنیم ودر کمی روغن مایع به اندازه ای تفت می دهیم تا پیاز طلایی بشه ..یکی دو دقیقه اخر هم سیر بسیار ریز خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم .سپس در حالی که با کفگیر آن را فشار می دهیم تا روغن آن جدا بشه پیاز داغ را از ماهیتابه خارج می کنیم .

سیب زمینی ها را به صورت خلالی برش می دهیم و سپس به اندازه کافی به ان نمک می زنید ودر ابکش قرار می دهیم تا اب ان بره .

خلال های سیب زمینی را در همون ماهیتابه تفت می دهیم .بهترین راه برای تفت دادن سیب زمینی اینه که وقتی خلال ها را در روغن داغ ریختیم (البته به صورت کاملا یکنواخت به طوریکه همه خلال ها روی کف ماهیتابه در یک ردیف پخش شده باشند .)اصلا به ان دست نمی زنیم تا زمانیکه احساس کنیم یک طرف آنها کاملا طلایی شده وسپس با کفگیر انها را زیر و رو می کنیم ..اگه قبل از آن سیب زمینی ها را زیر ورو بفرمایید له می شوند ویا به هم می چسبند .

بعد از خارج کردن سیب زمینی ها از ماهیتابه،نوبت میگو ها می رسه .اول آرد را با یک قاشق  چایخوری نمک و فلفل قرمز وزردچوبه و پودر سیر را باهم کاملا مخلوط می کنیم.

میگوها در این خوراک اگه از ازاندازه متوسط کوچکتر باشند خوراک لذیذ تر می شه .میگو ها را پس از پاک کردن (یعنی بعد از جدا کردن پوست و تخلیه رگ پشت میگو ) و شستن آنها را آبکش می کنیم .و کمی نمک به آن می زنیم و می گذاریم تا کاملا آبش بره وبعد در ارد می غلطانیم .

حالا دانه دانه میگوها را در روغن داغ قرار می دهیم و کنار هم می چینیم و اصلا به آن دست نمی زنیم تا روی حرارت ملایم کاملا سوخاری بشوند وقتی یک طرف طلایی شد میگو ها را دانه دانه بر می گردونیم تا سمت دیگر میگوها هم خوب سرخ بشه .میگو ه روی یک دستمال سفره کاغذی قرار می دهیم تا کاملا روغن آن گرفته بشه .

در مرحله آخر پیاز داغ وسیب زمینی ها و میگو های سرخ شده را در ماهیتابه با هم مخلوط می کنیم وسس گوجه فرنگی تند و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و حدود پنج دقیقه روی حرارت ملایم مواد را مخلوط ی کنیم تا سس به خورد مواد بره .

غذای ما حاضره ...با لیمو ترش وسبزی خوردن فوق العاده هست ....نوش جان

+ نوشته شده در  چهارشنبه سی ام تیر 1389ساعت 13:14  توسط نوشین |