X
تبلیغات
آشپزی - جوجه کباب تو فر
آموزش آشپزی و سفره آرایی
عزیزم من اینطوری درست میکنم:
مرغ رو از قبل توی مخلوط آبلیمو، پیاز، زعفرون، نمک و کمی روغن و کمی ماست و ادویه میخوابونم. این کار رو توی کیسه نایلون انجام میدم تا بتونم راحت جابجاش کنم که همه مرغا خوب خیس بخورن.
بعد مرغا رو به سیخ چوبی می کشم، میتونی بینش از پیاز و فلفل دلمه هم یکی در میون استفاده کنی. کف ظرف رو چرب کن، سیخها رو تو ظرف و ظرف رو تو فر بذار. حرارت شدید نباشه. اگه دوست داری میتونی روی مرغا با آب پاش ( روغن پاش !) روغن بپاشی که طلایی تر بشن. اگه روی مرغا برشته نشده می تونی گریل رو کمی روشن کنی تا خوشگلتر بشن. عکسای پایین جوجه ها کاملاً بی روغن هستن، رژیمیه. :294:
پيوست:
misc1.JPG
misc1.JPG [ 255.09 KB | بازديد 42 بار ]

پيوست:
misc2.JPG
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و هفتم تیر 1389ساعت 9:4  توسط نوشین |