آموزش آشپزی و سفره آرایی

مواد لازم :

برای قسمت کاکائویی:

شیر :دو لیوان

شکر :هفت قاشق غذا خوری

کاکائو :دو قاشق مربا خوری

پودر کاسترد :دو قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین :15 گرم

برای قسمت ساده :

شیر :دو لیوان

شکر : چهار قاشق

پودر کاسترد :و قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین : 15 گرم

گلاب :یک قاشق غذا خوری

هل :یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا قسمت کاکائویی:

کمی اب سرد روی پودر ژلاتین می ریزیم تا به شکل اسفنجی بشه وبعد انرا روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا حل بشه و شفاف بشه .برای دیدن مراحل اماده کردن ژله لطفا اینجا را ببینید .

یک لیوان ونیم شیر وشکر را را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .

در این فاصله ،کاکائو وپودر کاسترد را در نصف لیوان شیرخوب حل می می کنیم .

وسپس آنرا به شیر وشکر درحال جوش اضافه می کنیم .وخوب به هم می زنیم تا گلوله گلوله نشه .صبر می کنیم تا چند تا جوش بخوره .در اخر انرا از روی حرارت برداریم وکمی حرارت ان که کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

 دسر کسترد کاکائویی  رادر قالبی را که از قبل خیس کردیم می ریزیم ودر یخچال می گذاریم .اگه دوست داریم زود تر ببنده می تونیم حدود بیست دقیقه انرا در فریزر بگذاریم .فقط مواظب باشید یخ نزنه .

حالا قسمت ساده آن :

ابتدا پودر ژلاتین را به صورت بالا آماده می کنیم

پودر کاسترد را در نصف لیوان شیر حل می کنیم .

 وبه شیر وشکر در حال جوش اضافه می کنیم ودر آخر هل وگلاب هم به ان می افزاییم . ومی گذاریم چند تا جوش بخوره .ودر اخر قابلمه را از روی حرارت برمی داریم وسپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

وبعد با ملاقه خیلی آروم روی دسر کاکائویی می ریزیم (البته دسر کاکائویی باید کاملا بسته شده باشه ) ومجددا در یخچال می گذاریم تا کاملا ببنده (حدود چهار الی پنج ساعت )

سپس برای برگرداندن دسر ابتدا با چاقو اطاف دسر را آزاد می می کنیم و حدود سی ثانیه  قالب در آب گرم قرار می دهیم وسپس دسر را بر می گردانیم وآن را تزیین می میکنیم .طعم خیلی خوبی داره .نوش جان .

 راستی دوستان خوبم اگه به پودر کاسترد دسترسی ندارید میتونید از اینجا کرم کاسترد را به دو صورت زعفرانی وکاکائویی درست کنید .خیلی خوش طعم می شه .

+ نوشته شده در  شنبه یکم خرداد 1389ساعت 13:26  توسط نوشین |