آموزش آشپزی و سفره آرایی

دوستان خوبم این هم یک از غذا های  مورد علاقه من ،که معمولا وقتی رستوران می رم اولین انتخابم هست .درست کردن آن در منزل خیلی راحته البته جوجه کباب مزه دار شده هم در فروشگاهها هست ولی من ترجیح می دهم گوشت جوجه را خودم آماده کنم .هم خوشمزه تر می شه وهم سالم تر هست .خیلی بهتره جوجه یک شب در مواد بخوابه تا کاملا بیات بشه .پس هر وقت دوست داشتید جوجه کباب میل کنید لطفا یک شب قبلش به فکرش باشید .

مواد لازم :

مرغ حدودآ دو کیلویی:یک عدد

سیر رنده شده :دوعدد

پیاز متوسط :دوعدد

فلفل دلمه ای :یک عدد

روغن زیتون :دو قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده :سه قاشق غذا خوری

ماست :چهار قاشق غذا خوری

آبلیمو :سه قاشق غذا خوری

برگ بو ومیخک :دو سه عدد

نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را به صورت حلقه ای ویا خلال های درشت خورد می کنیم (نباید زیاد ریز باشه که بعدش به تکه های جوجه بچسبه ) وهمینطور فلفل دلمه ای را هم خورد می کنیم .

بابقیه مواد فوق را کمک  قاشق خوب مخلوط می کنیم تا کاملا به هم آمیخته بشوند .

مرغ را به قطعات جوجه کبابی برش میدهیم (بهتره موقع خرید از فروشنده بخواهید براتون برش بدهند )وبعد از شستن کمی نمک هم به آن مبی زنیم ووقتی خوب آبش رفت جوجه هارا به مواد فوق اضافه می کنیم .و حسابی به هم میزنیم .بهتره اینکار را در کیسه نایلونی انجام بدهیم .خیلی خوب مخلوط می شوند .

فردای آنروز هم می تونیم آنها را با خودمون به پیک نیک ببریم ویا اینکه در منزل کباب کنیم .

به طور کلی منقل های ذغالی خیلی مناسب تر هست ولی روی کباب پز های خونگی هم راحت می شه درست کرد به شر طی که حوصله داشته باشیم .

نکته مهم اینه که حرات خیلی ملایم باشه تا جوجه ها بدون اینکه بسوزند خوب مغز پخت بشوند(حدودا سه ربع طول می کشه البته روی کباب پز خانگی ) .به همین راحتی .نوش جان .

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه دوم دی 1388ساعت 9:33  توسط نوشین |