X
تبلیغات
آشپزی - کرم زله انار
آموزش آشپزی و سفره آرایی

سلام به دوستان عزیزم .من ایندفعه خیلی زود برگشتم آخه شب یلدا خیلی نزدیکه وبرای اینکه شما دوستان عزیزم فرصت کافی برای درست کردن این کرم را داشته باشید خیلی سریع آنرا آپ کردم .

این هم کرم ژله انار که بسیار خوشمزه هست وبه واسطه رنگ زیبای انار بسیار خوشرنگ ومناسب شب یلدا ....امیدوارم از طعم آن در کنار خانواده محترمتان لذت ببرید .راستی این کرم ژله را می توانید با شکوفه های خامه ودونه های انار تزیین کنید ..گرچه بدون تزیین هم زیبا به نظر می رسه .البته همه شما هم خوش سلیقه تر هستید هم هنرمند تر .شب یلدای خوبی برایتان ارزومندم .

 

مواد لازم :

ژله انار :یک بسته

انار دون کرده :دو لیوان

آب انار :یک لیوان ونیم

شیر :دو لیوان

شکر :یک لیوان ویک چهارم لیوان

زرده تخم مرغ :دو عدد

نشاسته ذرت :دو قاشق غذا خوری سر پر ویا دو قاشق غذاخوری سر صاف پودر کاسترد

خامه شیرین شده :250 گرم (یا 200گرم خامه صبحانه و 50 گرم پودر قند را باهم بزنید )

پودر ژلاتین :25 گرم یا دو ونیم قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا ژله انار را آماده می کنیم .به این صورت که پودر ژله را ابتدا با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی حرارت کتری می گذاریم تا شفاف بشه وبعد با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .آنرا در قالب ژله می ریزیم (بهتره قالب ژله را نیم ساعت قبل خیس کنیم ودر یخچال بگذاریم ) ودر جای سرد یخچال می گذاریم تا ببنده .

آب انار را با سه چهار لیوان شکر ونشاسته ذرت وپودر کاسترد مخلوط می کنیم وروی حرارت ملایم می گذاریم وبه هم می زنیم  تا کمی غلیظ بشه و حالت سس مانند پیدا بکنه وسس انار حاضر بشه.

 

پودر ژلاتین را با نصف استکان اب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .

شیر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .زرده های تخم مرغ را با مابقی شکر خوب می زنیم ودر حالیکه حرارت زیر شیر را کم می کنیم به آن اضافه کرده وبه سرعت روی حرارت به هم می زنیم واین به هم زدن روی حرارت را حدود پنج دقیقه ادامه می دهیم تا زرده تخم مرغ حرارت لازم را ببینه .

وقتی شیر را از روی حرارت برداشتیم واز داغی ان کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم وسپس سس انار را هم به آن می افزاییم ودر آخر با خامه فرم گرفته مخلوط می کنیم .

دانه های انار را به صورت یکنواخت روی ژله بسته شده قرار می دهیم.

ودر پایان کرم انار را به آرامی روی دانه های انار می ریزیم ودر حدود 7-8 ساعت در یخچال می گذاریم .

برای برگرداندن کرم ژله ابتدا با چاقو اطراف آنرارا آزاد می کنیم وبعد حدود ده الی بیست ثانیه قالب را در آب گرم فرو می بریم وسپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .(برای اینکه بتونیم بعدا کرم را به راحتی در ظرف دسر حرکت دهیم بهتره ظرفمون را کمی مرطوب کنیم .)

امیدوارم شب یلدای خوب وپر خاطره ای در کنار خانواده  داشته باشید .

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه دوم دی 1388ساعت 8:51  توسط نوشین |