X
تبلیغات
آشپزی - شیربرنج
آموزش آشپزی و سفره آرایی
مواد لازم : 

ـ برنج  ۵/۰ لیوان

ـ شیر ۵ الی ۶ لیوان

ـ کلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک  ۵/۰  لیوان

ـ شکر ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت  با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود . در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید. بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعصی روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند .درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم ویا زیاد و یا تغییر دهید .

براي تهيه يك افطاري سبك مي توانيد از اين مطالب ديدن كنيد :

رنگينك  ،  شله زرد  ،  فرني  ،  حلواي شير  ،  هليم 

 

 

                                                                                

 

                               شیر برنج ( آشپزی رنگین )  

 

   شیر برنج ( آشپزی رنگین )

rice milk,rice pudding



+ نوشته شده در  سه شنبه هفدهم آذر 1388ساعت 8:55  توسط نوشین |