آموزش آشپزی و سفره آرایی
کباب فلفلی
مواد لازم:
فلفل سبز قلمی:به تعداد لازم
گوشت چرخکرده:500 گرم
پیاز رنده شده بدون آب:یکی
تخم مرغ:یکی
نمک،فلفل،سماق،روغن
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز،نمک،فلفل،سماق وتخم مرغ خوب ورز می دهیم.
مقداری از آن را دور فلفل پیچیده و فشرده میکنیم و در روغن سرخ می کنیم.
در موقع سرو به آن سماق اضافه می کنیم.


کباب چوبی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده:1 پیمانه
پیاز رنده شده:2 عدد
کره :50 گرم
گوجه فرنگی:500 گرم
خمیر داخل نان باگت:3 عدد
نمک،فلفل،آبلیمو،زعفران
طرز تهیه:
خمیر نان را از قبل خیس می کنیم.
سپس با پیاز،گوشت،نمک،فلفل و زعفران خوب ورز می دهیم.
مقداری از آن را به سیخ چوبی می کشیمو در کره سرخ می کنیم.
بعد پخت ته تابه را گوجه ی حلقه شده می ریزیم و کباب ها روی آن قرار داده در آن را می بندیم تا جابیفتد.
موقع سرو آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.


کباب شیشلیک مخصوص
مواد لازم:
گوشت ران گوسفند:100 گرم
کالباس:300 گرم
چربی:200 گرم
نمک،فلفل، روغن، گوجه فرنگی،ریحان،لیمو ترش،برنج آماده شده
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به قطعات 3 سانتیمتر و کالباس و چربی را به قطعات 1 سانتیمتر تقسیم می کنیم.سپس در سیخ می کشیم ودر روغن زیاد می خوابانیم.
سپس روی آتش کباب می کنیم.
در موقع سرو نمک و فلفل زده با لیمو و گوجه و ریحان و برنج تزیین می کنیم.
کباب بختیاری
مواد لازم:
فیله گوشت گوسفند:250 گرم
فیله مرغ بدون استخوان: 250 گرم
پیاز :یکی
کره، آبلیمو،زعفران،نمک
طرز تهیه:
فیله گوسفند و مرغ را ورقه ای برش می زنیم و آنها را بمدت 8 ساعت در آبلیمو،پیاز ، نمک و زعفران می خوابانیم.
سپس در هر سیخ یک تکه مرغ و یکی گوشت گذاشته روی آن را کره زده و کباب می کنیم.


کباب ترش
مواد لازم:
گوشت گوساله: 500 گرم
مغز گردوخرد شده:100 گرم
پیاز رنده شده :یکی
رب انار:1 ق غذا خوری
چوچاق: 1 ق غذا خوری
کره :50 گرم
گوجه فرنگی:2 عدد
آب:1 پیمانه
نمک،فلفل ،روغن
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه کرده و با بیفتک ضربه می زنیم.
سپس با پیاز، رب انار، مغز گردوخرد شده،نمک،فلفل و چوچاق مخلوط می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.سپس آب و کره را اضافه کرده می گذاریم گوشت نیم پز شود.
گوجه ها را حلقه کرده کبابی می کنیم و با کباب سرو می کنیم.


کباب کوبیده
مواد لازم:
گوشت گوسفند چرب چرخکرده:650 گرم
گوشت گوساله چرخکرده:350 گرم
پیاز رنده شده بدون آب:200 گرم
زرده تخم مرغ:یکی
زعفران:3 ق غذا خوری
نمک،فلفل
طرز تهیه:
همه ی مواد را باهم چرخ می کنیم و به سیخ می کشیم و روی آتش کباب می کنیم.


کباب حسینی
مواد لازم:
گوشت فیله:200 گرم
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه:یکی
دنبه:50 گرم
گوجه فرنگی:2 عدد
نمک،فلفل
طرز تهیه:
گوشت ،پیاز،دنبه و فلفل دلمه را خرد می کنیم .
سیخ را به ترتیب از گوشت ،پیاز،دنبه و فلفل دلمه پر می کنیم و و روی آتش می پزیم.
ته ظرف پیرکس یک ردیف پیاز و گوجه حلقه شده می چینیم و کباب ها را روی آن قرار می دهیم و دوباره گوجه و پیاز می چینیم و نمک و فلفل می زنیم و روی حرارت می گذاریم تا جا بیفتد.


کباب برگ(برای یک نفر)
مواد لازم:
گوشت راسته:200 گرم
روغن مایع: 1 ق غذا خوری
کره:15 گرم
پیاز رنده شده :یکی
گوجه فرنگی:2 عدد
آب زعفران:1 ق غذا خوری
نمک،فلفل
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به قطر1سانتیمتر ورقه می کنیم و به ترتیب به اندازه های 4 ،3، 2 و 1 سانتیمتر برش می زنیم و در مخلوط روغن و پیاز و زعفران و فلفل بمدت 1 ساعت مزه دار می کنیمو بعد به ترتیب اندازه به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم.
گوجه ها را هم کبابی کرده در کنار کباب سرو می کنیم.


کباب سوری
مواد لازم:
گوشت گوسفند چرخکرده:500 گرم
پیاز رنده شده :یکی
گشنیز خرد شده :5/0 پیمانه
جعفری خرد شده :1 پیمانه
گوجه فرنگی:3 عدد
سیر رنده شده :2 حبه
نمک،فلفل سیاه و قرمز،روغن
طرز تهیه:
گوشت و سبزیجات و ادویه جات وپیاز و سیر را مخلوط کرده و به سیخ چوبی می کشیم و در روغن سرخ می کنیم .
گوجه ها را حلقه کرده در روغن سرخ می کنیم و به همراه کباب سرو می کنیم.

دوستان،با اطلاعات خود در کامل شدن این مطلب یاری کنید.

+ نوشته شده در  پنجشنبه هجدهم تیر 1388ساعت 13:58  توسط نوشین |