آموزش آشپزی و سفره آرایی
لوبیا سبز خورد شده و آب پز 1 کیلو
سینه مرغ آب پز نگینی خردشده نصف سینه مرغ بزرگ
(یا گوشت چرخ کرده سرخ شده با پیاز و فلفل و نمک 300 گرم)
هویج آب پز شده نگینی 2 عدد متوسط
کالباس خشک 300 گرم
(یا سوسیس خرد شده نگینی 3 عدد)
فلفل دلمه سبز 2 عدد متوسط
پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط
تخم مرغ 4 عدد (زیاد مطمئن نیستم خودت میتونی اندازه کنی :246: )
زعفران - نمک و پودر فلفل به اندازه
همه مواد رو خوب باهم مخلوط میکنی و داخل تابه یا داخل فر می پزی مثل کوکوی سبزی
+ نوشته شده در  یکشنبه سی و یکم خرداد 1388ساعت 16:28  توسط نوشین | 

موادلازم:

سینه مرغ یک عدد کامل
قارچ نیم کیلو
چیپس خلال یک بسته
پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
سس مایونز به مقداردلخواه
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:
سینه مرغ را پخته و ریش‌ریش می‌کنیم سپس آن‌را با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه کرده ، آن‌را تف می‌دهیم. مرغ نباید خیلی سرخ شود فقط به اندازه ای که با پیازداغ و روغن مخلوط شود . کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم وآنرا کنار می‌گذاریم. سپس قارچ را با حرارت زیاد می‌پزیم تا آب آن خشک شود. برای این‌که رنگ قارچ تیره نشود یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه می‌کنیم و با کمی نمک می‌پزیم. اگر به قارچ دوحبه سیر خرد شده اضافه کنید خوش طعم می‌شود. وقتی آب قارچ کاملن خشک شد کمی روغن زیتون اضافه می‌کنیم و آن‌را کمی تف می‌دهیم.
مرغ پخته شده و قارچ و جیپس خلال را با هم مخلوط کرده و سس مایونز به آن اضافه می‌کنیم. مقدار سس بستگی به ذائقه خودتان دارد.
این سالاد بسیار راحت و سریع آماده می‌شود و یک غدای کامل است و بسیار خوشمزه.
امتحان کنید مطمئن باشید خوشتان می‌آید.

پ.ن: این سالاد در واقع "چیکن استروگانف" است که به جای "خامه" از "سس مایونز" استفاده کردم. می‌توانید با خامه هم آن‌را درست کنید و به همین خوشمزگی است. چون می‌خواستم با اسم فارسی بکار ببرم سالاد مرغ نوشتم فکر می‌کنم بهتر از چیکن استروگانف باشه:)




+ نوشته شده در  یکشنبه دهم خرداد 1388ساعت 12:11  توسط نوشین |