X
تبلیغات
آشپزی
آموزش آشپزی و سفره آرایی
مواد لازم :

گوشت راسته گوسفندی :نیم کیلو

سیب زمینی :نیم کیلو

پیاز متوسط :۳ عدد

گوجه فرنگی :۲عدد

روغن :دو قاشق غذا خوری

رب گوجه :دو قاشق غذا خوری

نمک وفلفل وزردچوبه :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت و سیب زمینی را به صورت مکعبی ریز خورد می کنیم .

در قابلمه دوقاشق روغن را میریزیم وگوشت را خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شودوبه آن زردچوبه

وفلفل به آن اضافه می کنیم . بعدش پیاز خورد شده را می افزاییم وباز مختصری تفت می دهیم .بعد به

ترتیب سیب زمینی وگوجه فرنگی خورد شده را اضافه می کنیم ولی بعد از اضافه کردن اونها دیگه خیلی

نیاز به زیر ورو کردن ندارد.در نهایت نمک ورب گوجه فرنگی راهم در قابلمه می ریزیم .وبه اندازه نصف

استکان آب جوش اضافه می کنیم .ودر قابلمه را می گذاریم .به مدت یک ساعت با حرارت کم می پزیم.

 

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 12:38  توسط نوشین | 
مواد لازم :

گوشت با استخوان :یک کیلو

نخود :نصف لیوان

سیب زمینی :۲عدد

پیاز :۲ عدد

سیر :۲-۳ حبه

گندم پوست کنده :دو قاشق غذا خوری

نمک وفلفل وزرد چوبه :به میزان لازم

گوجه فرنگی :۲ عدد

لیمو عمانی :۲ عدد

طرز تهیه:

یک سوم دیگ زودپز را آب می ریزیم وبعد تمامی مواد را داخل آن می ریزیم .اگه دوست داشتیم سیب زمینی را با پوست استفاده می کنیم .خوشمزه تر است.بعد روی شعله زیاد می گذاریم تا کا ملأ حدود ده دقیقه بجوشد وکف های روی آن را می گیریم .

در نهایت در دیگ زود پز را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد .البته بسته به دیگ زود پز دارد .آبگوشت حاضر است به همین راحتی.

. 

اگه دوست داشته باشید می تونید کل مواد آبگوشت را با یک پیاز خام  نمک وفلفل را بکوبید.وگوشت کوبیده را با نون سنگک میل کنید.

 

 

نکته : بعضی مواد آبگوشت دل به خواهی است مثل گندم ،گوجه ولیمو .بعضی ها در آبگوشت بادمجان سرخ شده ولوبیا و....... می ریزند .بادمجان را امتحان کنید خوشمزه می شه.

 

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 12:36  توسط نوشین | 

مواد لازم :

مرغ : ا عدد

پیاز : ٣ عدد

گوجه فرنگی نگینی خرد شده : ٣ عدد

هویچ : ۴ عدد متوسط

ادویه گرام ماسالا : ١ قاشق غذا خوری  (طرز تهیه ادویه در ادامه مطلب ذکر شده)

زردچوبه : نصف قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده : ١ لیوان

نمک : به میزان لازم

آب لیمو : ٢ قاشق غذا خوری

ابتدا پیازخردشده را در روغن تفت داده و سپس زردچوبه و گوجه فرنگی

 را اضافه کرده سپس ادویه گرام ماسالا را اضافه میکنیم بهد از چند تا تفت مرغ

 رو در قابلمه میریزم و میزاریم یه کمی سرخ بشه ۵ دقیقه کافیه بعدش یک

لیوان زعفرونی رو که داشتیم بهش اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا بپزه

بعدنیم ساعت ٢ لیوان آب داغ بهش اضافه میکنیم و بعد هویچ رو که حلقه حلقه

خرد کردیم بهش اضافه میکنیم در ابتدای پخت نمک رو هم حتما اضافه کنید

در انتها آب لیمو رو روی مرغ بریزید و بگذارید تا روغن بندازه

 


+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 12:35  توسط نوشین | 


مواد لازم برای 2 نفر:

ماهی قزل آلا= 2 عدد

ادویه ماهی= 1 قاشق غذاخوری

لیمو تازه= 2 عدد

نمک= به مقدار لازم

روغن زیتون= 8 قاشق چیاخوری

پودر سیر= نصف قاشق چایخوری


مواد لازم برای ادویه ماهی:

ادویه کاری 1 قاشق چایخوری،دارچین نصف قاشق چایخوری،فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری،زردچوبه 1 قاشق چایخوری،همه این مواد باید پودر باشه و بعد همگی را با هم مخلوط کنید.


طرز تهیه ماهی:

داخل شکم ماهی را پاک کنید.

لیمو تازه را پوستشو را بگیرید و یا میتوانید نگیرید،ولی بگیرید بهتر است،بعد همه جای ماهی iها را نمک بزنید و یکی از لیموها را حلقه حلقه کرده و داخل شکم ماهی بگذارید و ادیه ماهی و نمک و پودر سیر را هم به همه جای ماهی بزنید و آب یکی از لیموها را گرفته و روی ماهی ها بریزد و روغن زیتون را هم روی ماهی ها بریزید و بعد روی ظرف را فویل بکشید،که مثل دمکنی عمل کند و بعد بگذارید داخل فر در طبقه وسط با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد و بگذارید 40 دقیقه با فویل بپزد و بعد هم فویل را برداشته و یک طبقه بالا تر بگذارید تا روی آن هم کاملا برشته شود و اگر هم نمیخواهید برشته شود فویل را بر ندارید.

نوش جان

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 12:22  توسط نوشین | 
مواد لازم:

مرغ:تکه های مرغ به تعداد افراد خانواده

هویج ،کرفس ،نخود فرنگی :به میزان لازم

سیب زمینی متوسط وپیاز متوسط :یک عدد

سیر :چند حبه

کره:۲۰ گرم

نمک وفلفل وزعفران وآبلیمو :به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با زعفران ،نمک وفلفل وآبلیمو مزه دار می کنیم

نخود فرنگی را نیم پز می کنیم

پیاز وسیرو هویج و ساقه های کرفس را خلالی می کنیم وبه همراه سیر رنده شده ونخود فرنگی در  

کره مختصری تفت می دیم ودر کف ظرف تفلون پهن می کنیم ونصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم

وسپس  تکه های مرغ را روی آن می چینیم.و ورقه های سیب زمینی را دور آن می چینیم

بعدش آنرا در حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر می گذاریم  ومیتوانیم در آخرکار  برای برشته شدن

بیشتر  گریل را به مدت   ۵ دقیقه روشن کنیم .نوش جان

توضیح:می توانیم اگه این سبزیجات را نداشتیم از جایگزین استفاده کنیم مثل قارچ ،کلم بروکلی ،گوجه  

فرنگی فیله شده و۰

 

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 12:0  توسط نوشین | 
مواد لازم:

سبزی کوکو پاک کرده (تره ،جعفری ،شیوید به نسبت مساوی وکمی شنبلیله):نیم کیلو

تخم مرغ :۸ عدد

سیب زمینی :نیم کیلو

آرد :یک قاشق غذا خوری

بکینگ پودر :یک قاشق چای خوری

نمک وفلفل :به میزان لازم

کره :۵۰گرم

روغن مایع :کمی

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی را می پزیم وسپس رنده می کنیم وبعد با ۴ عدد تخم مرغ و آردوبیکینک پودر خوب به هم می زنیم. (آرد باعث می شه پف کوکو نخوابه)

سبزی و ۴ تخم مرغ دیگه ونمک وفلفل را خوب مخلوط می کنیم.

ابتدا کف سینی را با مقداری روغن مایع وکره چرب می کنیم .ومخلوط کوکو سیب زمینی را راتوی آن پهن می کنیم .وروی آن کره آب شده میریزیم وبعد از آن مایع کوکو سبزی را پهن می کنیم و خوب صاف می کنیم .وبعد بقیه کره را روی آن می ریزیم.

آن را در طبقه وسط فر با حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶۰ دقیقه قرار می دهیم .بعداز خنک شدن آن را برش می دهیم.  

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 11:58  توسط نوشین | 
مواد لازم

برنج :۴ لیوان

ماست :۳ لیوان

زرده تخم مرغ ۶ عدد وسفیده تخم مرغ یک عدد

روغن :۲/۱ لیوان

ادویه شامل دارچین وزیره وهل به نسبت مساوی :۲ قاشق چای خوری

مرغ :یک کیلو

خلال بادام وپسته وزرشک :به مقدار لازم

کره :۲۰ گرم

طرز تهیه:

برنج را خیس می کنیم وبعد می جوشانیم وصاف می کنیم.کمی برنج را زنده بر می داریم.

مرغ را با یک حبه سیر وپیاز وکمی زعفران ونمک می گذاریم بپزد بطوریکه حدود ۲/۱ لیوان آب داشته باشد وبعد استخوان های مرغ را جدا می کنیم.

در ظرف اول ۳ زرده تخم مرغ ونصف روغن ونصف زعفران راخوب مخلوط می کنیم.در ظرف دوم مابقی زرده ها وسفیده وروغن وزعفران و همه ماست را مخلوط می کنیم وحدود ۲-۳ ساعت گوشت های مرغ وکمی ادویه را در آن می ریزیم تا خوب مزه دار شود وبعد گوشت ها را خارج می کنیم .حدود یک لیوان از مایع ظرف دوم را به ظرف اول اضافه می کنیم وبعد آب مرغ در ظرف دوم می ریزیم.

حدود ۳/۱ برنج را با محتویات ظرف اول مخلوط می کنیم خوب با کفگیر ته ظرف تفلون چرب شده صاف می کنیم وکمی هم با کفگیر فشار می دهیم .مرغ ها را روی برنج در تمام نقاط ظرف پخش می کنیم.ومابقی ادویه را روی مرغ می پاشیم وسپس خلال بادام وپسته وزرشک را روی مرغ می ریزیم.

در نهایت بقیه برنج در ظرف تفلون صاف می کنیم ومحتویات ظرف دوم روی برنج و دیواره های ظرف می ریزیم روی آن کره داغ می دهیم .روی ظرف را فویل می کشیم.وچند تا سوراخ در فویل ایجاد می کنیم.آن را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵/۱ ساعت قرار می دهیم.

میتوانیم ته چین را به صورت درسته با خلال پسته وبادام وزرشک تفت داده شده در کره تزیین کنیم

یا اینکه برش داده وآن را در دیس بچینیم وسپس تزیینات را کامل کنیم که من دومی را بیشتر می پسندم .چون مهمان را حتتر غذا را می کشد ومیل می کند .شما چطور؟

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 11:45  توسط نوشین | 
چندی پیش مهمان یکی از دوستان بودم .در میز رنگینی که چیده بودند سینی خوراک مرغ با عطر وطعم خاص خودنمایی می کرد .طعم مرغ تحسین همه را برانگیخته بود .دوست عزیزم گفتند که این خوراک مرغ را از یک خانم اهل اوکراین یاد گرفتند .درست کردن اون خیلی راحته به شرطی که قبل از درست کردنش یک سری به نزدیکترین عطاری بزنید.

دوستان عزیز اون خانم اوکراینی در تهیه این مرغ از ادویه خاص مرغ که از اون کشور آورده بود استفاده کرده بود ودوست عزیزم لطف کردند ویک بسته از اون ادویه را به من دادند که در تصویر زیر عکس اون را می بینید .

من ترکیبات اون ادویه را ترجمه کردم و با تعجب دیدم تقریبآ تمام اونها در دسترس هست وبا کمی تغییرات عطر خوراک مرغ با ادویه ساختگی من با قضاوت خیلی ها حتی خوش عطر تر از اولی شده بود .(البته به حساب تعریف از خود نگذارید من فقط نتیجه قضاوت دیگران را گفتم!)

ابتدا ترکیب ادویه :شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید .وبعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید ومخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید ویک بار ه آسیاب کنید .

نمک:یک واحد

فلفل پاپریکا :یک واحد

فلفل سیاه:یک واحد

فلفل قرمز:یک واحد

شنبلیله:یک واحد

تخم گشنیز:یک واحد

زرد چوبه:یک واحد

پودر سیر:یک واحد

پودر پیاز:یک واحد

خردل:یک واحد

دارچین:یک واحد

زیره سیاه:یک واحد

زیره سبز:یک واحد

زنجیبل :یک واحد

هل:یک واحد

رازیانه:یک واحد

جوز هندی:یک واحد

میخک :نصف واحد

شکر:دو واحد

مغز لیمو عمانی:دو واحد

سماق:دو واحد

حالا برویم سراغ اصل غذا که خیلی را حته .

مواد لازم :

مرغ :یک عدد

سس مایونز :دو قاشق غذا خوری

ادویه مرغ :چهار قاشق غذا خوری

نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را به صورت قطعات کوچک برش می زنیم وکمی نمک به مرغ می زنیم .(ادویه هم خودش کمی نمک داره )وبعد با سس مایونز و ادویه خوب مخلوط می کنیم وبه مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا خوب مزه دار شود .

بعد مرغ ها در سینی فر می چینیم ودر طبقه وسط فرقرار میدهیم .

ابتدا حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم تا مرغ کمی آب بیندازه (حدود نیم ساعت )وبعد حرارت فر را روی ۲۳۰-۲۴۰ درج سانتی گراد می بریم.مدت پخت حدود یک ساعت ویک ربع هست .در این مدت یکی دوبار به مرغ سر می زنیم تا مطمئن باشیم نسوزه وزمانی مرغ را از فر خارج می کنیم که کاملأ برشته شده باشد .وقتی این مرغ را درست می کنید عطر خیلی خوبی فضای خونه را پر می کنه که بی اختیار همه را به سمت آشپز خونه می کشونه .امیدارم هر چه زودتر امتحان کنید ولذت ببرید .

 

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 11:44  توسط نوشین | 

استنبلی (استانبولی + تنبلی)

مواد لازم برای استنبلی

برنج ...................... ۲ پیمانه

سیب زمینی متوسط ............ ۱ عدد

رب گوجه فرنگی .................. ۲ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه ................ به مقدار لازم

 خب ما این دفعه چند تا پلان دارم

پلان یک

طرز تهیه استنبلی در سه سوت

برنج رو بعد از اینکه شستین توش آب بریزین و بگذارین روی اجاق

 

کمی روغن بهش اضافه کنین

 

و یک قاشق نمک 

  

تو این فاصله بدوبدو سیب زمینی رو پوست بگیرین و به صوت مکعب های کوچک خرد کنین

 

اینطوری

 

بعد سیب زمینی های خرد شده تون رو یهو بریزین تو قابلمه ای که برنج داره رو اجاقه و بعدش که برنج جوش اومد رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل رو بهش اضافه کنین  برنج رو حالت کته دم بگذارین. اگه دیدین که آقای همسر تو این فاصله از راه رسید و با شنیدن اینکه شام استامبولی پلو داریم (با وجود اینکه همیشه هم از این غذا تعریف میکنه) ولی یهو کم حرف میشه یعنی معلومه که خیلی از شنیدن اسم غذا خوشحال نشده سریعا پلان ۲ رو اجرا کنین

 

به این شکل که وقتی آب جوش اومد قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل برنج و آبکش کنین.....

 

یه سیب زمینی بردارین پوست بکنین از عرض برش بدین و با قالب قلب اون رو قالب بزنین

 

اینطوری

 

ته قابلمه رو یه کم روغن بریزین

 

 و سیب زمینی هایی رو که به شکل قلب قالب زدین رو بچینین ته قابلمه  و

 

برنج رو بریزین تو قابلمه و لابه لاش

 

رب و ادویه جات و با یکم آب رو که با هم قاطی کردین رو بریزین

 

اینطوری

 

بعد یه کم دیگه روی برنج رو روغن بریزین در در قابلمه رو بگذارین تا برنج دم بکشه

 

بعد میز رو بچینین کنارش ترشی و ماست و سالاد هم بگذارین ... من آب هویج و کرفس هم گذاشتم ...مطمئن باشین لبخند رو بر لب همسرتان خواهید دید. من طعم این غذا رو خیلی دوست دارم بخصوص وقتی توی قابلمه های روحی پخته میشه ته دیگش فوق العادس)

 

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 11:42  توسط نوشین | 
دوستان عزیز سلام .حدود چند هفته پیش در سایت آشپز آنلاین(من یکی از مشتری های پر وپا قرص اون هستم ) یکی از دوستان به اسم شهره خانم  این دسر را از سایت های خارجی ترجمه کرده بود که البته پایه و خورده شیشه اون هر دو از ژله بود.من حدود دو سه روز پیش بلاخره عزم را جزم کردم واز اونجایی که ژله خیلی در خونه ما طرفدار نداره اون را با کرم وانیلی درست کردم .

مواد لازم :

شیر :۴ لیوان

شکر :یک پیمانه

خامه:۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

وانیل کیک قاشق چای خوری

ژله میوهای به رنگ دلخواه :یک بسته

طرز تهیه :

ابتدا ژله میوه ای را طبق دستور روی پاکتش درست می کنیم (معمولآ پودر ژله را در نصف لیوان آب جوش حل می کنیم وبعد با یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالبی که قبلآ در فریزر گذاشتیم می ریزیم وبه مدت حدود ۴-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد.).وبعد به قطعات غیر هم اندازه مثل خورده شیشه می بریم .ودر یخچال قرار می دهیم .

ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملأ حل شود وحالت شیشه ای شود .اشیر وشکر را روی حرارت می ذاریم تا شکر کاملآ حل شود

.وبعد از روی گاز بر می داریم تا کمی خنک شود وپس از آن خامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر نهایت ژلاتین حل شده که کمی حرارت آن گرفته شده را اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .و مواد در قالبی که قبلآ کمی خیس کردیم ودر یخچال گذاشتیم می ریزیم وآنرا حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا نیم بند بشه

 قالب دسر را از یخچال در می آوریم وتکه های ژله  میوه ای را هم جای دسر قرار می دهیم.

 

 مجددآ ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد ودر نهایت اونرا در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .راستش این ژله اینقدر خوشگله که نیاز به تزیین نداره .من که از این به بعد برای مهمونی ها اون را درست می کنم .

 

 

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 11:40  توسط نوشین | 
ماهی سرخ شده

مواد لازم :
ماهی - روغن زیتون یا مایع - جعفری ریز خرد شده - گوجه فرنگی -سیب زمینی -لیمو--فلفل دلمه ای -نمک -کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی - پیاز

طرز تهیه :
ماهی ها را بشویید چند شکاف کوچک روی ماهی ایجاد کنید. ماهی را نمک زده و داخل آبکش بگذارید. سیب زمینی و گوجه فرنگی و پیازرا حلقه حلقه کنید ، فلفل را هم ریز خرد کنید و همراه با سیر و حعفری خرد شده و نمک به مواد قبلی اضافه کنید . این مواد بستگی داره به تعداد ماهی هایی که می خواهید درست کنید. کاغد روغنی رو به اندازه سه برابر ماهی ببرید وسط اون مقداری از این مایه رو بریزید و یک عدد ماهی روی اون بزارید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع یریزید.بعد کاغذ رو بصورت پاکت ببندید و داخل ظرف مخصوص فر قرار بدید با درجه متوسط برای 45 دقیقه .
بعد هم اون رو از داخل کاغذ خارج کنید و با لیمو نوش جان کنید.

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:55  توسط نوشین | 
کوکوی لوبیا سبز
ارسال شده توسط nikou در 10/9/1384



مواد لازم:
لوبیا سبز( پخته )خرد سده :1 پیمانه
هویج خرد ده : 2/1 پیمانه
گوجه فرنکی نگینی :2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : 1 پیمانه
تخم مرغ : 6 عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم



طرز تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم. سایر مواد را اضافه می کنیم ( گوجه فرنگی را در آخرین مرحله)
روغن را در تابه مناسبی که بهتر است تفلون باشد می ریزیم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود. مایع را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم.پس از سرخ شدن دو طرف کوکو ، آن را در ظرف میکشیم و دور ان را تزئین می کنیم

http://www.ashpazonline.com/cook110.html
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:53  توسط نوشین | 
 
گوشت گوساله 750 گرم
پیاز 75گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
سیب زمینی 1کیلوگرم
کره 250 گرم
برگ بو 4عدد(که البته من پیدا نکردم ونریختم)
نمک وفلفل به مقدار لازم
(اگر دوست دارید می توانید کمی کاری وادویه هم بزنید)(این مقدار برای 4تا 6 نفر کافیه.بستگی به خوش خوراکیشون داره)
گوشت بی استخوان گوساله راورقه می بریم(درازتر از کتلت)بعد آن ها را یکی یکی با بیفتک کوب می کوبیم تاکاملا باز شوندودر روغن سرخ می کنیم وبعد رویش پیاز داغ را می ریزیم ومی گذارم تا با یک فنجان آب وشعله بسیار ملایم بپزد.هرگاه آبش بسیار کم شددوباره یک فنجان آب اضافه می کنیم واین کار را آنقدر تکرار میکنیم تا بپزدو به اندازه یک فنجان آب داشته باشد.بعد از یک ساعت پختن برگ بو و نمک وفلفل را اضافه می کنیم.یک قاشق رب را در روغن سرخ می کنیم ودرآن می ریزم.
بعد سیب زمینی ها راپوست میکنیم و نصف می کنیم وبا کره تفت می دهیم وبا یک فنجان آب می پزیم.بیفتک را با این سیب زمینی ها و گوجه فرنگی سرخ شده تزیین می کنیم و با سس گوجه فرنگی وسس خردل میل میکنیم.نوش جان!
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:37  توسط نوشین | 
سلام من امروز براي ناهار ماهي قزل ارابا سبزي پلو درست كردم
اول ماهي رو تميز كردم سر ودمش رو جدا نكردم بعد با 1استكان ابليمو وروغن زيتون ونمك وفلفل توي شكم ماهي وروي ماهي رو با اين سس اغشته كردم وگذاشتم توي فر بعد از پخته شدن دوباره از همون سس ماهي رو اغشته كردم وبا جعفري تزپين كردم اگه ليمو تازه داشتيد وبراي تزپين از اون استفاده كنيد خيلي عالي مي شه .
نوش جان :P
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:28  توسط نوشین | 
مواد لازم براي تهيه سوفله مرغ ..تا يادم نرفته بگم كه اسمشو از تو بخانه برميگرديم كشف كردم قبلا بهش ميگفتيم خوراك مرغ و قارچ حالا ديگه ماهم اسم با كلاسشو ميگيم
ديگه خيلي بخواهيم خارجي بشيم ميگيم chicken mashroom souffle
اوووه داشت يادم ميرفت موادددد لازم...

سینه مرغ ۱ عدد

پیاز ۲ عدد

قارچ مقداری

فلفل دلمه

سس مایونز + سس کچاب

نمک + فلفل + زردچوبه+آویشن

روغن مایع

من سوفله رو اینطوری درست میکنم

ابتدا سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و یکم پودر سیر (اگه پودر سیر نباشه نصف حبه سیر آبپزمیکنم با آب خیلی کم که وقتی آماده شد فقط اندازه یک تا ۲ قاشق از آب مرغ باقی مونده باشه بعدش پیاز رو حسابی خرد میکنم به صورت نگینی بعدش روغن تو ماهیتابه میریزم و پیاز رو توش تفت میدم تا رنگش طلایی بشه .سپس قارچ رو خرد میکنم اون هم به صورت ریز ولی یکم درشت تر از پیاز بعد همراه با پیاز حدود یک دقیقه تفت میدم.بعد سینه مرغ آبپز شده رو به صورت مکعب های ریز خرد میکنم و به مواد اضافه میکنم.بعد از اون فلفل دلمه رو باز به صورت نگینی خرد میکنم و به مواد اضافه میکنم و تفت میدم.آخر سر هم بهش پودر آویشن یا اورگانو میزنم .بعد میذارم یکم خنک بشه .تا اون موقع هم بسته به مقدار موادتون یک تا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز + ۱ قاشق چایخوری سس کچاب + یکم پودر اویشن را با هم مخلوط و وقتی سوفله خنک شد سس رو با مواد مخلوط میکنیم میگذاریم داخل یخچال تا خنک بشه..این غذا رو بهتره سرد مصرف کنید..میتونید وقتی برای سرو کردن سوفله رو که داخل یه ظرف ریختین روی اون رو با پوره سیب زمینی با خامه ریز به صورت شکوفه ای تزئئین کنید..این غذا رو میشه به صورت ساندویچی هم میل کرد...

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:27  توسط نوشین | 
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:25  توسط نوشین | 
سوپ قارچ 
مواد لازم براي 3 نفر:
قارچ : 4 يا 5 عدد
سيب زميني : يك عدد خرد شده بصورت نگيني
مرغ : به ميزان دلخواه (در صورت تمايل مي توان از دو بال و گردن مرغ استفاده نمود)
هويج : يك عدد
پياز خرد شده : يك عدد
جعفري و نعناع خشك : به ميزان دلخواه
رب گوجه فرنگي ٬ نمك ٬ ادويه و فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا پياز خرد شده در روغن تفت داده تا كمي نرم شود سپس قارچ ها را كه به صورت عمودي برش داده ايد به پياز اضافه كرده و آنها را نيز تفت دهيد. كمي كه قارچ ها نرم شدند٬ هويج ٬ سيب زميني ٬ مرغ ٬ جعفري ٬ نعناع خشك . رب ٬ نمك ٬ ادويه و فلفل را به قارچ و پياز اضافه كرده مي مي گذاريم خوب به روغن بيفتد. سپس 2 الي 3 ليوان آب به آن اضافه كرده و بعد از اينكه آب به جوش آمد شعله گاز را كم كرده و مي گذاريم كه آب تبخير شده و سوپ غليظ شود.
و در آخر با كمي آبليمو و يا آب نارنج مي توانيد ميل كنيد.
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:24  توسط نوشین | 
ميگو پفكي
---------------

براي درست كردن ميگو روش هاي مختلفي وجود دارد. ولي اگر با خميري كه روش درست كردن آن در پايين ذكر خواهد شد ميگو را درست كنيد, ميگو كاملاً پفكي خواهد شد.


خمير بنيه براي درست كردن ميگو:

مواد لازم:

آرد يك فنجان پر
شير يك فنجان
روغن زيتون دو قاشق سوپخوري
تخم مرغ 3 عدد
جوش شيرين يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل بمقدار كافي

طرز تهيه:

تخم مرغها را در شير مي شكنيم و جوش شيرين و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم و مخلوط كرده روغن زيتون و آرد را هم به آن اضافه مي نمائيم تمام اين مواد را بهم مي زنيم تا كاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.



ميگوها را بعد از تميز كردن و شستن مي گذاريم كه كاملاً آبش كشيده شود. بعد درون خمير بنيه مي گذاريم و بعد از 5 دقيقه كه درون اين مواد ماند درون روغن با حرارت ملايم سرخ مي كنيم تا طلايي شود.

اگر به بوي ماهي يا ميگو خيلي حساس هستيد مي توانيد ميگوها را قبل از اينكه درون مواد بريزيد مدت 5 دقيقه درون آب جوشيده ريخته و بعد به صورت بالا درست كنيد.

* توجه داشته باشيد كه خود ميگو نبايد جوشيده شود.

**
از اين خمير براي سرخ كردن مرغ و ماهي نيز مي توانيم استفاده كنيم. البته مرغ در اين طريقه بايد پخته باشد.

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:23  توسط نوشین | 

رولت اسفناج


این دستور در بخش آشپزی بین الملل آموزش داده شده است.
مواد لازم:
اسفناج بخار پز شده             300 گرم
کره                                  30 گرم
آرد                                   یک چهارم پیمانه
تخم مرغ                            4 عدد
پنیر چدار یا گودا                   2 قاشق سوپ خوری

مواد میانی:
ژامبون خرد شده                  3 برش
پنیر خامه ای                      125 گرم
خامه                                یک چهارم پیمانه
جعفری خرد شده                یک چهارم پیمانه
پیازچه                              یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:
کره را همراه آرد روی حرارت قرار دهید و کمی تفت دهید. سپس اسفناج بخار پز و له شده را اضافه کنید.
بعد زرده های تخم مرغ را هم به مخلوط بیفزایید و هم بزنید.
حالا مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملاً خنک شود.
در این مرحله سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و با مواد بالا مخلوط کنید.
سینی یا قالبی 25 در 30 را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. سپس مواد را در سینی بریزید و با حرارت 200 درجه سانتیگراد، 15 دقیقه بپزید.
بعد از اینکه پخت و سرد شد روی آن را با مواد میانی پوشش دهید و آن را رول کنید.
رولت را یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش دهید
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:21  توسط نوشین | 
رولت گوشت چرخ کرده
Ground Meat Rolls (Kıymalı Rulo)


مواد لازم برای تهیه خمیر
--------------------------
2/1 فنجان آب ولرم
خمیر مایه 1 قاشق چ
2 /1 قاشق چ شکر
2 الی 2 و نیم فنجان آرد
2/1 فنجان شیر
2/1 فخجان روغن ( کانولا –ذرت – زیتون – آفتابگردان = مایع )
نمک کمی
زرده تخم مرغ یکعدد
سیاهدانه یا تخم کنجد کمی

مواد لازم برای پر کردن رولت
----------------------------
3 قاشق روغن
2 عدد پیازمتوسط خرد شده
250 گرم گوشت چرخ کرده
2/1 فنجان گردو خرد شده
دارچین و نمک
کمی زیره سبز و فلفل سیاه


طرز تهيه :
---------

آب و شکر و خمیر مایه را با قاشق در یک کاسه گود مخلوط کنید و مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید بماند . خمیر مایه پف خواهد کرد .

گوشت را داخل یک ماهیتابه روی شعله ملایم تفت دهید تا آب آن بخوردش برود و سپس روغن و پیاز ها را به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا پیاز ها سرخ شوند .جال گردو و ادویه جات را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید .

آرد را الک کرده و درون کاسه ریخته و شیر و نمک و نصف فنجان روغن مایع را اضافه کنید و ورز دهید و آنقدر ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید .

حال خمیر را در کاسه با نایلون بپوشانید در جای گرم قرار دهید تا بماند و حجم آن دو برابر شود .
پس از دوبرابر شدن حجم خمیر آن را بدو قسمت کنید و هر کدام از قسمت ها را به دایره یا مستطیلی 16 در 16 سانت قسمت کنید . مواد را هم دو نصف کنید و نیمی از مواد را داخل هر کدام از خمیر ها بگذارید و به آرامی بدون فشار آن ها را جداگانه لوله کنید .زرده تخم مرغ را روی آنها بمالید و رد صورت تمایل کنجد یا سیاهد انه را روی آنها بپاشید .

آن ها را در درجه 375 فارنهایت در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود .

نوش جان

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:19  توسط نوشین | 
پيراشكي گوشت
سلام دوستان ميخوام طرز درست كردن نوعي پيراشكي گوشت رو براتون بنويسم كه خيلي خوشمزه هستش . مواد لازم . گوشت چرخ كرده 300 گرم پياز نگيني خرد شده 1 عدد قارچ 500 گرم فلفل دلمه ( دلخواه ) 1 عدد رب گجه فرنگي به مقدار لازم خمير حاضري كه ميتوانيد از نانوايي ها تهيه كنيد اين خميرها چون بامهارت بيشتري درست شدهاند خيلي خوشمزهتر هستند پنير ژيتزا رنده شده نمك وفلفل وزردچوبه بهمقدار لازم
ابتدا پياز رو تفت ميديد بعد گوشت رو به اون اضافه ميكنيد وبعد قارچو نگيني خرد كرده و به همراه فلفل دلمه به اون اضافه ميكنيدو در اخر رب رو ميريزيد و ميگذاريد تا با شعله كم گوشت داخلش بپزه و مواد تقريبا غليظ بشه اونوق مقدار كمي به اندازه يه گردو يا كمي بزرگتراز خميرو رويه سطح صاف كه ارد پاشيدي كاملا پهن كنيد يادتون باشه كه بايد خميرو نازك كنيد چون موقع سرخ شدن پف ميكنه و خيلي كلفت ميشه .موادتون رو وسط خمير مي گذارد و كمي پنير پيتزا روش ميگذاريد و خميرو مي بنديد و داخل روغن داغ سرخش مي كنيد . ژيراشكي ما حاضره يادتون باشه كه بايد اين ژيراشكي هارو داغ خورد .نوش جانتون

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:18  توسط نوشین | 
اردور با قارچ


مواد لازم:

قارچ نیم کیلو _ پیاز رنده شده 3عدد _تخم مرغ 4عدد _ روغن ونمک وفلفل به مقدار لازم _ کمی زعفران و مقداری جعفری

قارچهارا تمیز کرده ساطوری نمائید و سه عدد پیاز رنده شده را در روغن کمی تفت بدهید وسپس قارچهارا اضافه کرده ونیم سرخ کنید . مقداری آب و یا اگر موجود باشد مقداری آب گوشت به همراه نمک وفلفل به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد . تخم مرغ ها را با مقداری زعفران بزنید و ظرف را از روی حرارت برداشته تخم مرغ هارا به آن اضافه کنیدو دوباره روی حرارت کم قرار دهید قدری که بسته شد مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشید و با چند دانه زیتون میل نمائید .

کباب قارچ
---------------

نوع اول
قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. و سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد .بعد به سیخ کشیده ویا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنید.(خواباندن در پیاز توصیه نمی شودزیرا باعث دنبه ای شدن قارچها میشود )

کباب قارچ به نوعی دیگر
---------------------------
تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری یک قاشق روغن یا کره به مقدار کافی
تخم مرغ را خوب به هم بزنید و آرد سوخاری را کم کم به آن اضافه کرده به هم بزنید. قارچهارا در مایع فوق غلتانده و بر روی سینی فر که قبلا با روغن یا کره چرب کرده اید بچینید . میتوانید بر روی آنها سبزیجات معطرهم بپاشید . سینی را در فر گذاشته به مدت ده دقیقه در حرارت 180 درجه کباب کنید .

سس قارچ
--------------
مقداری قارچ را با چند دانه پياز خرد شده در مقداری آب گوشت بپزيد و له کنيد، سپس دو زرده تخم مرغ را بزنيد و داخل مايع نماييد و به مدت 10 دقيقه روی آتش بجوشانید بعد آنرا صاف کنيد و از آن استفاده نماييد. اين سس بيشتر برای غذاهايي که گوشت دارد استفاده می شود.

پای قارچ
---------------
پای غذائی است سرخ شدنی و خشک .
قارچ 250 گرم برنج 2پیمانه پیاز یک عدد تخم مدغ آب پز 3 عدد خمیر نان 120 گرم تخم مرغ زده شده 1عدد نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی
برنج را آب کش کنید . قارچ خرد شده و پیاز را با هم سرخ کنید .نمک و ادویه وفلفل را اضافه کنید . در ظرف دیگری یک لایه برنج و یک لایه از مواد قارچ ویک لا یه تخم مرغ بچینید و دوباره یک لایه برنج و........ تابالای ظرف ادامه دهید سپس روی ظرف رابا خمیر نان بپوشانید و تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و در فر به مدت 15 دقیقه در درجه بالا قرار دهید تا طلائی شود . و سپس میل کنید .

سوفله قارچ
---------------
مواد لازم :
60 گرم کره _ 40 گرم آرد _ یک پیمانه شیر _ 4 عدد تخم مرغ _ 125 گرم پنیر پیتزا رنده شده _ 250 گرم قارچ خرد شده _ 30 گرم کره جهت چرب کردن ظرف ( ظرف باید نسوز باشد ) نمک و فلفل به میزان لازم .

کره و شیر و آرد ونمک و فلفل را با هم مخلوط کرده بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مایع اضافه کنید سپس مقدار زیادی ازپنیرررنده شده را به آن بیافزائید . قارچها را جداگانه تفت دهید . سفیده های تخم مرغهارا به هم زده تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید . داخل ظرف سوفله را با کره چرب کنید و یک لایه از مخلوط را بریزید و سپس یک لایه از قارچ وباز یک لایه از مخلوط ویک لایه از قارچ تا ظرف پر شود .بقیه پنیر هارا روی آن بپاشید و به مدت20 تا 30 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد .
سوفله غذائی است خوشمزه با ظاهری دلچسب

قارچ شور
------------

برای تهیه قارچ شوربه یک کیلو قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است و پنج قاشق غذا خوری نمک ونصف پیمانه سرکه و یک ونیم لیتر آب و سبزیجات معطربه همراه سیر _ فلفل به میزان دلخواه نیاز است .

ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر میکنیم تا سرد شود .سپس قارچهارا که با آب جوشیده سرد شده تمیزکرده ایم در ظرف شیشه ای چیده بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل را که قبلا شسته ایم قرار میدهیم (بخصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید)سپس آب و نمک سرد شده را بر روی آن اضافه میکنیم تا روی آن را بپوشاند . درب ظرف را محکم بسته در جای خنک به مدت حدود بیست روز نگهداری میکنیم . سپس مصرف شود.

رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و حتی درب آن موجب سالم ماندن شورها میشود . همیشه خراب شدن شورها مثل کفک زدن ویا له شدگی آنها وغیره به خاطر رعایت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهای هوازی و میکروبها به داخل شورها باید جلوگیری نمود.

سوپ قارچ
----------------

قارچ یک کیلو ، تخم مرغ 3 عدد ، خامه 100گرم،فلفل دلمه ای یک عدد، آرد 2 قاشق سوپخوری ، آب گوشت یا آب مرغ 5لیوان ، آب لیمو 2قاشق نمک و فلفل به میزان دلخواه،،،،،

قارچ وفلفل سبز را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم . سپس روی حرارت آب گوشت ویا آب مرغ را روی آن ریخته آرد را کم کم به آن اضافه کرده و به هم میزنیم تا گلوله نشود .تخم مرغ ها را روی آن شکسته هم میزنیم . کمی نمک و آبلیمو را خوب میزنیم و داخل سوپ میریزیم به هم زده از روی حرارت بر میداربم. سوپ را داخل ظرفی ریخته و آنرا با خامه و مقداری جعفری خرد شده تزئین میکنیم .


ماکارونی با قارچ
-----------------

ماکارونی یک بسته ، گوجه فرنگی 125 گرم ، قارچ 250 گرم ، پیاز یک عدد ، رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپخوری ، فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه ، نمک و فلفل به میزان کافی ،،،،

قارچ را تمیز کرده و خرد کنید و در روغن سرخ کنید . پیاز و فلفل دلمه ای را هم سرخ کنید . رب گوجه به آن اضافه کرده به هم بزنید گوجه فرنگی را پوست کنده و ریز خرد کنید به مواد اضافه کنید نمک وفلفل را هم اضافه کرده و با حرارت کم بپزید .

در ظرف بزرگی آب ریخته دو قاشق نمک و یک قاشق روغن به آن اضافه کنیدو وقتی به جوش آمد ماکارونی را در آن ریخته به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشانید . سپس آبکش کرده و موادی را که قبلا آماده کرده اید به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید . و سپس نوش جان بفرمائید .

کتلت قارچ
---------------

قارچ 500 گرم __ 4عدد تخم مرغ __ مقداری آرد نان سفید __ نمک و فلفل وروغن به مقدار کافی

قارچهارا چرخ کنید ویا ریز ریز خرد کرده و تخم مرغها را به آن اضافه نموده مقداری آرد الک شده روی آن بپاشید و خوب به هم بزنید . سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید . درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که ته آن سرخ شد بر گردانید تا طرف دیگز آن سرخ شود . سپس نوش جان کنید .

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:12  توسط نوشین | 
مرغ مغزدار شکم پر


مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ یک عدد
میخک 2 عدد
زعفران حل شده در آب 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 5 قاشق غذاخوری
بادام خرد شده 5 قاشق غذاخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
برنج آبکش شده 1 پیمانه
ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید 2 ساعت بماند.

گردو را 4- 3 ساعت در آب خیس کنید. سپس پوست آن را گرفته و نگینی خرد کنید.

بادام ها را نیز خیس کرده و پوست آن ها را جدا نمایید و دو لپه کنید.

سپس برنج آبکش شده، گردوی خرد شده، بادام، پیاز داغ، میخک، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی روی حرارت تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط و مزه دار شوند.

سپس شکم مرغ را با این مواد پر کنید و بدوزید.

مرغ را در ظرف مورد نظر، در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قراردهید تا بپزد (روی مرغ را با فویل بپوشانید تا مرغ هنگام پخت خشک نشود).

پس از پختن کامل، فویل روی آن را بردارید و بگذارید تا پوست مرغ برشته شود؛ برای این کار می توانید از شعله بالای فر (گریل) استفاده کنید.

در صورت دلخواه می توانید مقداری برنج را آبکش کرده و همراه با گردو، بادام و ادویه دم کنید و کنار مرغ سرو نمایید.

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:8  توسط نوشین | 
اين غذا درزودپز طبخ ميشودوبسيارهم خوشمزه است .من اززودپزسب استفاده ميكنم.
موادلازم :
- مرغ متوسط يك عدد
- پياز بزرگ رنده شده (ترجيحا آب پياز) يك عدد
- رنده پوست ليموترش يك قاشق چايخوري
- روغن مايع نصف استكان كوچك
- پودرموسير يك قاشق مرباخوري
- نمك فلفل به ميزان دلخواه
- روغن براي سرخ كردن
- پودرسوخاري به اندازه كافي
طرزتهيه:
ابتدا مرغ راپس ازشستشو به قطعات كوچك خردميكنيم .پياز،پوست ليموترش ،نمك وفلفل وپودرموسيروروغن مايع راباهم مخلوط كرده ومرغ راداخل اين مخلوط به مدت 2ساعت ميخوابانيم.بعد دوطرف مرغهارادرپودرسوخاري مي غلتانيم . سپس ديگ راروي اجاق ميگذاريم تاخوب داغ شود بعدبه اندازه اي كه كف آن پوشيده شود روغن درآن ميريزيم وصبرميكنيم تاروغن هم خوب داغ شود.حالا،بااحتياط تكه هاي مرغ را درداخل روغن داغ مي اندازيم تا آنجاكه كف ديگ اجازه ميدهد اينكارراادامه ميدهيم وبعددرديگ رامحكم كرده وسوپاپ آنرانيز ميگذاريم .حدودا سه دقيقه صبرميكنيم (البته بستگي به درشتي مرغ وشعله گازدارد)بعددرديگ رابازميكنيم مرغها هم پخته وهم سرخ شده اند.حالا باكوكوبرگردان كه دسته بلندي داردزيرمرغهاراازكف ديگ جداكرده وآنهارابرميگردانيم تاطرف ديگرنيزبهمان ترتيب سرخ شودالبته براي اين مرحله زمان انتظاركمتراست ،حدودايك دقيقه . اگرمرغهاي بيشتري خواستيم بهمين ترتيب درست كنيم بايد بعدازدوبارسرخ كردن روغن راصاف كنيم تاپودرهاي سوخاري باقيمانده درروغن ازآن جداشود.
- اين غذاراباسس قرمز وانواع سبزيجات پخته وسيب زميني سرخ شده ميل كنيد.
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:7  توسط نوشین | 
:
گوشت گوساله 1 كيلو
قارچ نيم كيلو
پياز نيم كيلو
سيب زميني نيم كيلو
خامه شيرين
آب
ادويه
مواد لازم جهت سس :
آرد 4 قاشق غذا خوري
شير 1 ليوان
كره 100 گرم

طرز تهيه:
پيازها رو خلالي خرد كرده و در روغن سرخ مي كنيم تا طلايي شود. سپس كمي زردچوبه مي زنيم و تفت مي دهيم. قارچ خرد شده را اضافه كرده و تفت مي دهيم. گوشت ها را به صورت نوارهاي باريك بريده و به مواد اضافه مي نماييم و اجازه مي دهيم كه سرخ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. سپس 1 ليوان آب اضافه كرده و شعله را كم كرده و اجازه مي دهيم آرام پخته شود. تقريباْ بعد از 1 ساعت مجدد 1 ليوان آب اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا گوشت كاملاْ پخته شود.
براي تهيه سس ابتدا كره را آب كرده و آرد را اضافه مي نماييم و اجازه مي دهيم طلايي رنگ شود. سپس 1 ليوان شير به آن اضافه كرده و هم مي زنيم تا مايع نسبتاْ غليظي شود. سپس سس را به مواد اضافه كرده و مي گذاريم تا نيم ساعت بجوشد. هنگام سرو غذا روي آن را با خامه و سيب زميني سرخ كرده تزيين مي كنيم.
اميدوارم اين روش رو حتماْ امتحان كني!
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:6  توسط نوشین | 
بانو گل عزيز سلام
عزيزم در ارتباط با دستوري كه نوشتي يك مقدار خيلي برام عجيب بود. من سالهاست كه اين غذا رو دارم مي بينم اما هيچ وقت دستور شما رو تجربه نكرده بودم. فكر مي كنم دستور اصلي اين جوريه كه برات مي فرستم:
گوشت گوساله 1 كيلو
قارچ نيم كيلو
پياز نيم كيلو
سيب زميني نيم كيلو
خامه شيرين
آب
ادويه
مواد لازم جهت سس :
آرد 4 قاشق غذا خوري
شير 1 ليوان
كره 100 گرم

طرز تهيه:
پيازها رو خلالي خرد كرده و در روغن سرخ مي كنيم تا طلايي شود. سپس كمي زردچوبه مي زنيم و تفت مي دهيم. قارچ خرد شده را اضافه كرده و تفت مي دهيم. گوشت ها را به صورت نوارهاي باريك بريده و به مواد اضافه مي نماييم و اجازه مي دهيم كه سرخ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. سپس 1 ليوان آب اضافه كرده و شعله را كم كرده و اجازه مي دهيم آرام پخته شود. تقريباْ بعد از 1 ساعت مجدد 1 ليوان آب اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا گوشت كاملاْ پخته شود.
براي تهيه سس ابتدا كره را آب كرده و آرد را اضافه مي نماييم و اجازه مي دهيم طلايي رنگ شود. سپس 1 ليوان شير به آن اضافه كرده و هم مي زنيم تا مايع نسبتاْ غليظي شود. سپس سس را به مواد اضافه كرده و مي گذاريم تا نيم ساعت بجوشد. هنگام سرو غذا روي آن را با خامه و سيب زميني سرخ كرده تزيين مي كنيم.
اميدوارم اين روش رو حتماْ امتحان كني!
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 10:6  توسط نوشین | 
عزيزان براي تهيه يه مرغ سوخاري ترد و خوشمزه بايد اول مرغ را داخل روغن زيتون و ادويه و نمك و مقداري زعفران آب كرده بخوابانيد به مدت يك ساعت . خواباندن مرغ در اين مواد باعث مي شه طعم بسيار خوشمزه‌اي بگيره و مرغه شما وقتي كه داخل آرد سوخاري مي ره و سرخ مي شه خشك نشه . و بعد آرد سوخاري و زرده تخم مرغ را با مقداري نمك مخلوط مي كنيم و يا اگر اونهايي كه فر ندارن سرخ كنن بالاي گاز با شعله مناسب ف و يا اين كه در فر بگذاريد .
يه چيزي بگم اونهايي كه دوست ندارن زياد خشك باشه بعد از اينكه مرغ سوخاري تمام شد . يه سس درست كنن يعني رب گوجه فرنگي را سرخ كنيم به همراه مقداري پياز رنده شده و ادويه و زعفران
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 9:58  توسط نوشین | 
بچه ها این شام امشب ما بود من بهش میگم کوفته سیب زمینی نمیدونم اسم واقعیش چیه
فکر کنم بلد باشید اما بازم میگم
سیب زمینی آبپز له شده البته اگه با جعفری خورد شده و یا گشنیز خورد شده قاطی بشه بهتره که من نداشتم
توش هم پیاز و سیر سرخ شده کمی سبزیجات معطر با گوشت چرخ کرده سرخ شده وسط سیب زمینی میزاریم توی دست منسجم میکنیم و توی تخم مرغ زده شده با چنگال می غلطونیم و توی روغن فراوون سرخ میکنیم
نوش جون


پيوست ها:
 زمینی 2.JPG
زمینی 2.JPG [ 90.59 KB | بازديد 3 بار ]
 زمینی1.JPG
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 9:57  توسط نوشین | 
رولت اسفناج

مواد لازم:
اسفناج بخار پز شده 300 گرم
کره 30 گرم
آرد یک چهارم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پنیر چدار یا گودا 2 قاشق سوپ خوری

مواد میانی:
ژامبون خرد شده 3 برش
پنیر خامه ای 125 گرم
خامه یک چهارم پیمانه
جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه
پیازچه یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:
کره را همراه آرد روی حرارت قرار دهید و کمی تفت دهید. سپس اسفناج بخار پز و له شده را اضافه کنید.
بعد زرده های تخم مرغ را هم به مخلوط بیفزایید و هم بزنید.
حالا مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملاً خنک شود.
در این مرحله سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و با مواد بالا مخلوط کنید.
سینی یا قالبی 25 در 30 را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. سپس مواد را در سینی بریزید و با حرارت 200 درجه سانتیگراد، 15 دقیقه بپزید.
بعد از اینکه پخت و سرد شد روی آن را با مواد میانی پوشش دهید و آن را رول کنید.
رولت را یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش دهید
+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم اردیبهشت 1388ساعت 9:55  توسط نوشین | 
گوشت نازک خورد شده به ضخامت نیم سانت

پیاز رنده شده، پودر سیر، زردچوبه، نمک، فلفل، یک کمی‌ سس سویا و روغن کنجد، ۱ کیوی رنده شده.

همهٔ این مواد را باهم قاطی‌ می‌کنید+گوشت و مدت ۱ ساعت میذارین تو یخچال. بد گوشت‌ها را به سیخ چوبی می‌کشید و کفه ماهیتابهٔ کلفت و نسوز میذارین با حرارت بالا. اگر احساس کردید یکم خشکه کره یا روغن زیتون یه ذره بهش اضافه کنید. چیزای دیگه هم میتونین کنارش به سیخ بکشین. من فلفل دلمه و قارچ و گوجه هم کباب کردم. امتحان کنید حتما خوشتون میاد. (l)

تصوير
تصوير

+ نوشته شده در  پنجشنبه هفدهم اردیبهشت 1388ساعت 10:5  توسط نوشین |